AcasăACTUALGuvernul a alocat o altă sumă de bani pentru clădirile din Târgu...

Guvernul a alocat o altă sumă de bani pentru clădirile din Târgu Jiu afectate de cutremure

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Guvernul a aprobat, miercuri, alocarea unei noi sume de bani, 19,9 milioane de lei, pentru patru obiective care au suferit pagube în urma cutremurelor din județul Gorj din zilele de 13 și 14 februarie, anunță ministrul Dezvoltării,  Attila Cseke.

„În ceea ce privește problematica riscului seismic, am continuat și continuăm măsurile de sprijinire a autorităților publice locale din județul Gorj. (…) Azi (miercuri – n.r.) Guvernul a aprobat un nou sprijin care constă în 19,9 milioane de lei pentru patru obiective de investiții care au suferit pagube în urma cutremurelor din județul Gorj din 13-14 februarie”, a menționat ministrul.

Acesta a mai spus că cele patru obiective de investiții sunt pe raza municipiului Târgu Jiu, respectiv o grădiniță, Palatul Copiilor, Primăria municipiului Târgu Jiu și un obiectiv de refacere de la stația de tratare a apei potabile.

„Practic, prin această măsură am închis toate formele de sprijin pentru toate școlile evaluate la care s-au constatat pagube de experți. Sunt fonduri necesare pentru toate clădirile de școli”, a conchis ministrul Dezvoltării.

51 de milioane de lei vor fi alocați pentru cinci localități din județul Gorj, în așa fel încât 16 obiective să fie reparate, în urma seismelor din acest județ, anunța săptămâna trecută premierul Nicolae Ciucă.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri