AcasăACTUALÎncepe Evaluarea Națională. Marți, proba la Limba română

Începe Evaluarea Națională. Marți, proba la Limba română

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Examenul de Evaluare Națională pentru elevii clasei a VIII-a începe, mâine, cu proba scrisă la Limba și literatura română, în județul Dolj urmând să participe la testare 4.533 de elevi.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Dolj, examenul se desfășoara în 155 de unități de învățământ care școlarizează elevi de clasa a VIII-a.

Joi, 20 iunie, va avea loc proba scrisă la matematică, fiecare dintre cele două testări începând la 9.00.

„Evaluarea Națională pentru elevii clasei a VIII-a reprezintă modalitatea de evaluare externă sumativă a competențelor dobândite pe parcursul învățământului gimnazial. Probele încep la ora 9. 00. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de 120 de minute. Probele sunt monitorizate audio-video”, a precizat Nicoleta Lițoiu, purtător de cuvânt al ISJ Dolj.

Pe 25 iunie se vor afișa rezultatele înaintea contestațiilor (până la ora 12.00), în aceeași zi, se pot depune contestații(orele 14:00 – 20:00), iar rezultatele finale vor afișa 29 iunie, după soluționarea contestațiilor.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri