AcasăACTUALLia Olguța Vasilescu, despre pierderea alegerilor europarlamentare la Craiova: „Vina ne aparține...

Lia Olguța Vasilescu, despre pierderea alegerilor europarlamentare la Craiova: „Vina ne aparține nouă în exclusivitate”

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Deputatul Lia Olguța Vasilescu, care este și președinte PSD Craiova, a menționat, sâmbătă, în cadrul Conferinţei Organizației PSD Craiova, că PSD a pierdut alegerile europarlamentare la Craiova din cauza militanților care nu au știut să acționeze în ziua votului.

Strategia nu a fost una bună, susține Olguța Vasilescu, în sensul că militanții care au avut de respectat anumite obiective în comunele Doljului și-au dus prietenii din Craiova să voteze în alte localități.

„După șapte ani de administrație PSD, este prima dată când pierdem alegerile în municipiul Craiova. Aici, vina ne aparține nouă în exclusivitate. În primul rând, militanților de pe comune, care pentru a îndeplini obiectivul electoral în alte localități decât Craiova, ați dus acolo rudele, prietenii, simpatizanții partidului ca să voteze în alte localități. Nu ați procedat bine. Scorul județului ar fi fost același și dacă prietenii ar fi votat la Craiova și dacă ar fi votat în localitățile unde sunteți militanți. Nu i-ați ajutat nici pe primari, care la ora actuală nu știu exact care este scorul unor electorali pentru că au fost foarte multe voturi venite din Craiova, dar mai rău decât orice, am reușit să pierdem Craiova la vot. Sigur, că acest lucru nu se mai întâmpla pe viitor dacă ne vom lua măsuri. Eu spun că vom lua măsuri în acest sens și cred că este obligatoriu, din partea noastră, să ne aplecăm cu mai multă responsabilitate asupra evaluării unor oameni pe care noi i-am girat în administrația locală. Nu mai putem pierde pe mâna noastră și pe incapacitatea de a lua măsuri atunci când este cazul.  Era momentul să ieșim cu altceva în față, nu tot cu strategia door to door”, a precizat Vasilescu.

Aceasta a mai spus că luase în calcul să renunțe la a mai candida pentru funcția de președinte al PSD Craiova dar a revenit asupra deciziei după ce a observat dezbinările din administrația locală.

„Voiam să nu mai candidez pentru funcția de președinte al Organizației Municipale PSD Craiova, nu din cauza a ceea ce s-a întâmplat la alegeri,  însă nu cred că este momentul să mă retrag acum. Nu aș vrea ca dezbinarea care există în administrația locală și în multe părți din acest oraș să se repete și în organizația municipală. Vin alegerile locale și cele parlamentare, anul viitor. Anul acesta sunt cele prezidențiale unde aș vrea și sper să facem o figură frumoasă. Este datoria noastră să luăm măsuri”, a conchis Lia Olguța Vasilescu.

Lia Olguţa Vasilescu a fost realeasă, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al PSD Craiova în cadrul conferinţei acestei organizaţiile. La eveniment au participat aproximativ 650 de membri.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri