AcasăACTUALMamă și fiică, atacate de urs

Mamă și fiică, atacate de urs

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Un nou atac al ursului în comuna Vizantea-Livezi, localitatea cu cele mai multe astfel de cazuri relatate în ultimele luni. O femeie și fiica ei de 13 ani se aflau în apropierea stânei pe care o dețin, pe un deal dintre Vizantea și Vidra.

La un moment dat, un urs a ieșit din pădure și a venit direct spre ele. Fetița a fost zgâriată ușor însă mama ei, care s-a luptat să-și protejeze copilul, a suferit răni grave. Din cauza țipetelor, animalul le-a abandonat și a fugit după oi. Soțul femeii a venit imediat la fața locului, iar viceprimarul comunei Vizantea-Livezi a pornit cu cele două persoane rănite spre spital. Pe drum s-au intersectat și cu ambulanța. Bărbatul s-a dus la stână, să vadă ce pagube le-a făcut ursul. Între timp, soția sa, rănită grav, și fetița, cu zgârieturi la picior, au ajuns la spital.

Oamenii din Vizantea-Livezi sunt din ce în ce mai panicați din cauza animalelor sălbatice. Urșii le-au produs pagube și, ce e foarte grav, au atacat și oamenii. În acest an, un bărbat din comună și-a pierdut viața după ce a fost atacat de urs.

realitateadevrancea.net

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri