AcasăPOLITICĂMarcel Ciolacu a promis că nu-l mai numeşte prefect pe preşedintele PNL...

Marcel Ciolacu a promis că nu-l mai numeşte prefect pe preşedintele PNL Slatina, după ce pierde alegerile locale

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Premierul Marcecl Ciolacu a declarat, duminică la Slatina, că nu va mai semnat numirea în funcţia de prefect de Olt pentru candidatul PNL, după ce acesta va pierde alegerile din 9 iunie.

Ciolacu i-a bătut şi obrazul candidatului PNL care îl atacă şi pe el prin intermediul platformei Tiktok.

„Nu cred să mai vină cu solicitarea, după ce pierde alegerile, ca eu să semnez numirea dânsului. Am văzut că sunt unul dintre cetățenii pe care îi atacă cel mai mult pe Tiktok și nu mi-aș permite. Totuși, dacă tot sunt așa dezamăgitor pentru domnia sa, n-o să-mi permit să-i mai semnez vreodată să fie prefect”, a mai declarat Ciolacu.

Fostul prefect era vicepreşedinte al PNL Sector 5, atunci când a fost numit în funcţie, fiind pentru prima dată în istoria judeţului de după 1989 când reprezentant al Guvernului în teritoriu este numită o persoană din afara judeţului.

De la numirea în funcție și până în prezent, prefectul-preşedinte al PNL Slatina s-a remarcat doar prin scandaluri și prin promovarea negativă a județului Olt, la nivel național. Această atitudine a creat nemulţumiri în rândul slătinenilor, implicaţi sau nu politic.

Chiar dacă era reprezentatul Guvernului în teritoriu, el apare frecvent în talk-show-uri politice la televiziunile naţionale, recomandându-se drept reprezentant al PNL.

Mai mult, în lunile în care a fost prefect, el s-a zbătut să-şi facă promovare electorală, folosind funcţia în mod politic.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri