AcasăECONOMIEMarcel Ciolacu, despre recomandările UE privind economisirea energiei: Presupun că o să...

Marcel Ciolacu, despre recomandările UE privind economisirea energiei: Presupun că o să nuanţeze şi Uniunea Europeană

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, consideră că oficialii europeni ar trebui să ”nuanţeze” recomandările cu privire la consumul de electricitate în unele perioade ale zilei.

”Poate ar fi trebuit să nuanţeze, cumva să se mute capacităţi de producţie şi pe timp de noapte ca să nu mai fie vârfuri de consum în anumite ore”, afirmă el, adăugând că se bucură că la nivel european s-au luat măsuri pe care PSD le susţine de doi ani.

Întrebat joi seară, la Craiova, cum face economie acasă, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a răspuns că el a crescut ”pe vremea lui Ceauşescu”, iar mama sa striga după el să ”stingă becul”, adăugând că nu va avea acelaşi comportament faţă de fiul său.

CITEŞTE ŞI: Primăria Caracal rezolvă criza locurilor la creşă. Cumpără un imobil al fabricii de vagoane

Ciolacu este sceptic cu privire la modalitatea prin care consumatorii pot fi controlaţi legat de perioadele în care au vârfuri de consum la energia electrică.

”Cum poate să mă controleze pe mine cineva cum consum curentul în perioada de vârf? Este posibil ca şi Uniunea Europeană să se refere nu neapărat la populaţie. Poate ar fi trebuit să nuanţeze, cumva să se mute capacităţi de producţie şi pe timp de noapte ca să nu mai fie vârfuri de consum în anumite ore, în timpul zilei. Presupun că o să nuanţeze şi Uniunea Europeană. Dar ce mă bucur, că aţi văzut că Uniunea Europeană a spus foarte clar: trebuie reglementare şi plafonare de preţ, lucru pe care noi îl cerem de doi ani de zile. Poate dacă s-ar fi făcut lucrul ăsta mult mai repede…”, a adăugat Ciolacu, citat de news.ro.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri