AcasăACTUALMarcel Ciolacu, despre rocada premierilor: „Dacă nu se dorește, alegerile anticipate vor...

Marcel Ciolacu, despre rocada premierilor: „Dacă nu se dorește, alegerile anticipate vor fi direcția”

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Președintele PSD Marcel Ciolacu a spus luni seara că rocada premierilor va avea loc în luna mai. În cazul în care nu se dorește acest lucru, alegerile anticipate vor fi direcția, susține liderul social-democrat.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a spus că nu sunt probleme în ceea ce privește respectarea acordului politic din coaliție. El este convins că rocada premierilor va avea loc în luna mai.

„N-am auzit niciun factor decident nici de la PSD, nici de la PNL, care să ridice anumite probleme asupra acordului politic care a creat această coaliţie din care facem parte nu numai PSD şi PNL, ci şi UDMR şi minorităţi. Va avea loc acest schimb de prim-miniştri”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

El susține că rocada va avea loc pe 23 sau 25 mai, iar peste 3-4 luni vor începe negocierile privind ministerele.

„Domnul prim-ministru Nicolae Ciucă e un om de onoare. E în primul rând militar şi general şi sunt ferm convins că nu sunt probleme. Atributul desemnării primului-ministru este al preşedintele României, conform Constituţiei. Dacă nu se doreşte, cu toate că nu sunt un mare fan al alegerilor anticipate, cred că aceea va fi direcţia”, a adăugat liderul PSD.

CITEȘTE ȘI: Protest masiv în fața primăriei lui Clotilde Armand pentru dreptul de a fi bucureștean

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri