AcasăPOLITICĂMarius Oprescu: Am votat cu motivația de a continua dezvoltarea Slatinei și...

Marius Oprescu: Am votat cu motivația de a continua dezvoltarea Slatinei și a județului Olt

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, a votat la una dintre secţiile organizate la Şcoala Gimnazială Nr. 1Slatina.

Social-democratul a declarat că a votat pentru continuarea dezvoltării Slatinei şi a judeţului Olt. Marius Oprescu a condamnat atitudinea unuia dintre candidaţi, care a agresat un contracandidat.

„Am votat cu motivație, cu motivația de a continua dezvoltarea Slatinei și a județului Olt, cu motivația de a vota o echipă puternică, singura capabilă să transforme așteptările oamenilor în proiecte reale și în realitate și cu motivația de a reveni la realitate, fără scandaluri, fără zgomot, fără jigniri, să revenim la normal”, a declarat Oprescu.

În ceea ce priveşte prezenţa la vot, Marius Oprescu a afirmat că la fiecare scrutin judeţul Olt se clasează pe unul dintre primele două locuri.

„Sunt alegeri în întreg județul, sunt alegeri în toată țara. La nivelul județului Olt, așa cum au obișnuit, oltenii sunt harnici și încă de la prima oră a dimineații au fost prezenți la vot. Până la ora 12,00, când am urmărit eu site-ul AEP (Autoritatea Electorală Permanentă n.r.), eram pe locul II pe țară, continuăm să fim pe locul II pe țară. Nu e nimic anormal, de fiecare dată, cum știți, tot timpul am fost între primele trei județe pe parcursul zilei ca prezență la vot. Iată, am demonstrat că în continuare facem acest lucru, știm să apreciem democrația și ne manifestăm votul încă de la primele ore ale dimineții”, a mai declarat Marius Oprescu.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri