AcasăPOLITICĂMinistrul Muncii așteptat la Târgu Jiu pentru a discuta despre deblocarea legii...

Ministrul Muncii așteptat la Târgu Jiu pentru a discuta despre deblocarea legii privind reducerea varstei de pensionare în minerit și energie

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marius Budăi, este așteptat, joi, la Târgu-Jiu, pentru a prezenta proiectul de ordonanță de urgență ce ar urma să deblocheze legea de reducere a vârstei de pensionare în minerit și energie.

Întâlnirea va avea loc de la ora 10.00, la Prefectura Gorj, după cum a fost anunțat Nicu Bunoaica, președintele Sindicatului Solidaritatea 2013, scrie Radio Infinit.

„Nu vreau gard între mineri și energeticieni, trebuie să rămână elementele esențiale din lege. Noi, minerii, nu vom fi de acord cu altceva” avertizează Bunoaica.

Bunoaica anunțase grevă de avertisment, în această săptămână, în semn de protest față de tergiversarea de către guvern a găsirii unei soluții la  problema pensionării anticipate.

Acum că ministrul s-a arătat dispus la dialog, se renunță momentan la protest.

CITEȘTE ȘI: Obligativitatea montării repartitoarelor, amânată cu un an

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri