AcasăACTUALO mie de dascăli doljeni înscriși pentru concursul de titularizare

O mie de dascăli doljeni înscriși pentru concursul de titularizare

spot_img
spot_img
- Advertisement -

970 de dascăli din județul Dolj s-au înscris în vederea susținerii examenului de titularizare, concurs ce va avea loc mâine.  

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Dolj, Nicoleta Lițoiu, concursul se va desfășura în cele patru centre de examen constituite la nivelul județului Dolj, fiind vorba de Liceul „Matei Basarab” Craiova, Liceul Teoretic „H. Coandă” Craiova, Liceul „Traian Vuia” Craiova și Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Craiova

În județului Dolj, cele mai multe posturi titularizabile scoase la concurs sunt: „Muzica instrumentală” – 13 posturi; „Corepetiție”  – 4 posturi; Educație fizică și sport: pregătire sportivă de specialitate – 3 posturi.

Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată, candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului.Pentru a deveni suplinitor – deci pentru angajarea pe perioadă determinată, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât și inspecția în profilul postului.

Afișarea rezultatelor inițiale se va face în data de 23 iulie.

Înregistrarea contestațiilor la inspectoratele școlare și transmiterea acestora la centrele de evaluare – 23-24 iulie 2019.

Rezolvarea contestațiilor –  24-29 iulie 2019

Comunicarea rezultatelor finale – 30 iulie 2019

Repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte), conform art. 62 alin. (8) din Metodologie, indiferent de statutul acestora, pe posturi didactice/catedre vacante publicate, pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, indiferent de judeţul în care au susţinut proba scrisă, ierarhizaţi pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare –  31 iulie 2019.

Primeşte ştirile, pe mail!spot_img

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri