AcasăACTUALO nouă schimbare în conducerea IPJ Olt, după crimele de la Caracal....

O nouă schimbare în conducerea IPJ Olt, după crimele de la Caracal. Cine a fost numit pe o funcţie de adjunct

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Comisarul şef Cătălin Marin Comănceanu, şef al Poliţiei Drăgăşani din judeţul Vâlcea, este noul adjunct al IPJ Olt. Numirea acestuia nu a fost făcută, încă, oficial, documentele urmând a fi semnate în perioada următoare.

În trecut, Comănceanu a ocupa funcţia de şef al Poliţiei oraşului Potcoava din Olt.

În data de 17 decembrie 2018, comisarul şef Cătălin Marin Comănceanu a câştigat concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. În mod surprinzător, comisarul Comănceanu a demisionat din funcție, iar postul de șef al IPJ Vâlcea rămâne ocupat de Cosmin Iana, potrivit curierul.ro.

Totodată, în perioada mandatului pe care Comănceanu l-a avut în fruntea Poliţiei Drăgăşani, în municipiul vâlcean au „înflorit“ afacerile Clanului Brătianu, destructurat de DIICOT Olt, în anul 2012.

Anterior, luni, Şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Olt, comisarul şef Laurenţiu Neţoiu, a fost numit pe cealaltă funcţie de adjunct al inspectoratului.

Funcţia de şef al IPJ a fost preluată de comisarul şef Vasile Armaşu, anterior Director al Direcţiei de Ordine Publică, din cadrul IGPR, în urma cazului crimelor de la Caracal.

Noua conducere a fost numită după ce, sâmbătă, ministrul de Interne Nicolae Moga a dispus încetarea împuternicirii inspectorului şef al IPJ Olt, Cristian Voiculescu, precum şi a celor doi adjuncți ai acestuia, Nicolae Alexe şi Ionuţ Sîrbu, în contextual crimelor de la Caracal.

Totodată, Corpul de control al ministrului a propus şi cercetarea prealabilă față de cinci ofițeri și trei agenți. În același timp, a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal pentru a analiza și dispune cu privire la situația de fapt reținută în sarcina agentului din cadrul IPJ Olt care a preluat apelul de la 112.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri