AcasăACTUALOamenii din Topana răsuflă uşuraţi: Taurul agresiv a fost vândut la un...

Oamenii din Topana răsuflă uşuraţi: Taurul agresiv a fost vândut la un abator

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Proprietarul taurului agresiv din comuna Topana, care lăsat liber a terorizat o întreagă comunitate timp de mai multe luni, a fost convins de autorităţi să-l vândă unui abator, joi seara.

Decizia bărbatului a venit după ce, miercuri seara, un consătean al său, în vârstă de 68 de ani, a fost atacat de bovină. Acesta a ajuns în stare gravă la spital cu multiple fracturi, printre care una de mandibulă.

„L-au vândut, au ajuns cu el la abator. L-am convins, s-a speriat, după ce l-am ameninţat că poate fi amendat şi chiar să ajungă la închisoare, pentru că poate fi acuzat că maltratează animale. A fost de acord, până la urmă, şi l-a vândut. Acum a dispărut pericolul”, a declarat primarul comunei Topana, Gheorghe Barbu.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri