AcasăACTUALOLT: Anexe gospodărești și beciuri inundate. Pompierii intervin la Slatina și Brebeni

OLT: Anexe gospodărești și beciuri inundate. Pompierii intervin la Slatina și Brebeni

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Mai multe anexe gospodărești din județul Olt au fost inundate, pompierii intervenind în localitățile Slatina și Brebeni. 

UPDATE/ Până în acest moment, pompierii Detașamentului Slatina au acționat cu autospeciale, motopompe și accesorii pentru evacuarea, în municipiul Slatina pe străzile: Centura Basarabilor, Mănăstirii, Banului, Vlad Țepeș, Canal Sopot și Unirii și în comuna Brebeni.

A fost evacuată apa din anexe gospodărești, beciuri și garaje, iar două locuințe au fost afectate de apa care s-a infiltrat în mai multe încăperi.

Potrivit ISU Olt, este vorba despre cinci anexe gospodărești din Slatina și una din Brebeni.

„Până în acest moment, au fost șase solicitări pentru evacuarea apei din anexe gospodărești și beciuri. Nu au fost afectate locuințele”, arată ISU Olt.

În Slatina, este vorba despre anexe gospodărești din zonele: Banului, Mănăstirii, Centura Basarabilor, Vlad Țepeș și Canal Sopot.

Localitățile Slatina, Curtișoara, Izvoarele, Găneasa, Valea Mare, Movileni, Crâmpoia, Strejești, Pleșoiu, Schitu, Șerbănești, Cârlogani, Vâlcele, Coteana, Teslui, Brebeni, Slătioara, Grădinari, Perieți, Priseaca, Bălteni, Milcov și Oporelu din județul Olt s-au aflat sub atenționare Cod Roșu de ploi.

CITEȘTE ȘI: Județele Olt și Vâlcea, sub Cod Roșu de averse torențiale

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri