AcasăACTUALOpera Română cumpără servicii de consultanță juridică pentru organizarea festivalului „UNTOLD de...

Opera Română cumpără servicii de consultanță juridică pentru organizarea festivalului „UNTOLD de Craiova”. Juristul instituției nu are experiența necesară

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Reprezentanții Operei Române Craiova vor să cumpere servicii juridice de consultanţă, de asistenţă şi/sau de reprezentare, în vederea organizării Festivalului IntenCity, după ce au concluzionat că juristul instituției nu are experienţă juridică bancară internaţională.

„UNTOLD-ul de Craiova” va avea loc în perioada 26-28 august, anul acesta, motiv pentru care proiectul privind aprobarea bugetului pentru cumpărarea acestor servicii va ajunge pe masa consilierilor locali într-o ședință de îndată organizată miercuri.

Juristul Operei Române Craiova, organizatorul festivalului, ar trebui să aibă contact cu impresari și bănci de peste hotare și nu dispune de o astfel de experiență.

Opera Română Craiova dispune de buget pentru a achiziționa serviciile necesare, fiind vorba despre o sumă cuprinsă între 15.000 și 20.000 de lei.

„Conform notei de fundamentare, suma necesară pentru achiziţionarea de servicii de consultanţă juridică este de aprox. 15.000 lei – 20.000 lei, iar în prezent în bugetul de venituri și cheltuieli al instituției aprobat pentru anul 2022 sunt fonduri disponibile pentru achiziționarea acestor servicii, la Titlul „bunuri şi servicii”, art. 20.30.30 – alte cheltuieli cu bunuri şi servicii”, se arată în proiectul de hotărâre.

Ședința extraordinară a Consiliului Local Craiova va avea loc miercuri, la ora 14.00, consilierii urmând a vota pro sau contra acestui proiect.

CITEȘTE ȘI: Fermierii cer declararea stării de calamitate cauzate de secetă. „Sunt județe unde 40-80% din suprafețe sunt afectate” 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri