AcasăACTUALParfumuri contrafăcute în valoare de peste 700.000 de lei, confiscate în urma...

Parfumuri contrafăcute în valoare de peste 700.000 de lei, confiscate în urma unor percheziții domiciliare

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Nouă percheziții domiciliare au fost efectuate, luni, în București și în județul Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală și punere în circulație a unor produse contrafăcute. În urma acțiunii, au fost confiscate parfumuri în valoare de peste 700.000 de lei. 

Potrivit IGPR, dosarul este înregistrat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică, privind infracțiuni de evaziune fiscală și punere în circulație a unor produse contrafăcute.

CITEȘTE ȘI: Accident pe drumul expres, în apropiere de Slatina. Un copil la spital

„În fapt, s-a stabilit că mai multe persoane, prin intermediul unor firme având ca obiect principal de activitate comerțul online, ar fi oferit spre vânzare și ar fi comercializat pe internet, printr-un site propriu specializat de parfumuri, produse ce poartă mărci notorii, inclusiv tip tester, susceptibile a fi contrafăcute, fără a înregistra în întregime în evidențele contabile operațiunile efectuate și veniturile realizate.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 1.789 de produse tip parfum/tester (145 de sortimente), cu o valoare de piață de aproximativ 700.000 de lei, ce urmează a fi analizate, în vederea stabilirii caracterului autentic sau contrafăcut al acestora și pentru dispunerea, după caz, a măsurilor legale care se impun”, arată IGPR.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Institutului Național de Criminalistică și al Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri