AcasăACTUALPercheziții la hoteluri din județul Vâlcea. Au cazat mai puțini refugiați din...

Percheziții la hoteluri din județul Vâlcea. Au cazat mai puțini refugiați din Ucraina decât s-a declarat

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Peste 20 de percheziții au loc marți în Vâlcea și una în București, la hoteluri care au solicitat și primit bani pentru masa și cazarea ucrainenilor. Din cercetări a reieșit că numărul beneficiarilor ar fi fost mai mic decât cel scriptic.

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, fac marți 23 de percheziții domiciliare, din care 22 în județul Vâlcea și una în municipiul București, scrie Mediafax.

„În fapt, în perioada aprilie-noiembrie 2022, administratorul unei persoane juridice, având ca obiect de activitate prestarea de servicii hoteliere, ar fi solicitat și primit de la o instituție publică o sumă de bani, cu titlul de decontare a serviciilor de cazare și masă, oferite unor cetățeni ucraineni, fiind depuse documente pentru cazarea acestora în două unități hoteliere.Din cercetări a reieșit că, în perioada respectivă, în unitățile hoteliere au fost cazați mai puțini cetățeni ucraineni față de totalul celor atestați scriptic ca fiind cazați”, transmite Poliția Vâlcea.

La acțiune participă și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea, dar și polițiști ai Serviciului Criminalistic și Poliției orașului Băile Olănești din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea și ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

CITEȘTE ȘI: Ce produse și servicii au înregistrat cele mai mari scumpiri anul acesta

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri