AcasăACTUALPericol în Dolj: Acoperiş smuls de pe bloc şi aruncat pe o...

Pericol în Dolj: Acoperiş smuls de pe bloc şi aruncat pe o conductă de gaze

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Zeci de copaci acu căzut pe carosabil şi pe autovehicule, noaptea trecută, în Craiova şi în judeţul Dolj, în urma furtunii violente care a lovit teritoriul.

Potrivit ISU Dolj, în Craiova s-a intervenit pentru degajarea a 19 copaci căzuţi pe autovehicule, dintre care unul pe o ambulanţă din curtea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Şi RAADPFL Craiova a intervenit pentru degajarea a 21 copaci  căzuți pe carosabil pe străzile: Pașcani, Tineretului, Pandurilor, Lămâițelor, Elena Cuza, Alexandru Macedonski, Piața Gării, Decebal, Simion Bărnuțiu, Știrbei Vodă, General Dragalina, Matei Millo, Corneliu Coposu, Păcii, Nicolae Titulescu, Matei Basarab, Dealu Spirei, Artarului, Siloz, Duiliu Marcu, Spaniei.

Totodată, pompierii au intervenit pentru degajarea unui acoperiș de bloc ce a căzut pe o conductă de alimentare cu gaze naturale, însă situaţia a fost ţinută sub control.

În alte localităţi din judeţ au fos degajaţi nu mai puţin de 22 de copaci căzuţi pe carosabil.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri