AcasăACTUALPesta porcină, confirmată în județul Dolj. Zeci de porci omorâți

Pesta porcină, confirmată în județul Dolj. Zeci de porci omorâți

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Virusul pestei porcine africane a fost confirmat, joi dimineață, la mai mulți porci din județul Dolj, probleme fiind, în prezent în trei sate, respectiv Gighera, Nedeia și Ostroveni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSVSA Dolj există o suspiciune și la Fondul de Vânătoare Gighera, după ce peste 10 porți mistreți au fost găsiți morți, pe câmp.

„S-a confirmat pesta porcină africană, în Gighera, Nedeia și Ostriveni. Am ucis deja patru porci în Ostriveni, cinci în Gighera și 28 în Nedeia, toți din gospodării. Se monitorizează totul, cu atenție, și unde este cazul se intervine pentru a preveni răspândirea virusului. Avem și o suspiciune la Fondul de vânătoare Gighera. Am găsit, după cum am mai spus, porci mistreți morți pe câmp. Așteptăm și aici rezultatul probelor”, a explicat Costică Retea, reprezentant DSVSA Dolj.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri