AcasăACTUALPeste 11.000 de țigarete descoperite ascunse într-un autocamion, la Calafat

Peste 11.000 de țigarete descoperite ascunse într-un autocamion, la Calafat

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion, cantitatea de 11.480 de țigarete, ascunse și nedeclarate, în plafonul, compartimentele de depozitare de la nivelul cabinei, precum și în torpedoul mijlocului de transport la volanul căruia se afla un șofer bulgar. 

Noaptea trecută, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autocamion, un cetățean bulgar, în vârstă de 35 de ani care transporta diverse bunuri pe ruta Turcia–Franța.

În urma efectuării controlului de frontieră, poliţiştii au descoperit, ascunse și nedeclarate, în plafon, în compartimentele de depozitare de la nivelul cabinei, precum și în torpedoul autocamionului, mai multe pachete de țigări care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc.

CITEȘTE ȘI: Adrian Chesnoiu (PSD), reacţie după intrarea în vigoare a Legii Laptelui

„În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 11,480 de țigarete, inscripționate cu diferite mărci, care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc. Colegii noștri au stabilit faptul că țigările aparțineau persoanei sus-menționate care nu a putut prezenta documente de proveniență pentru aceste produse”, arată Poliția de Frontieră Calafat.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 13.200 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști, iar șoferul s-a ales cu dosar penal.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri