AcasăACTUALPeste 56 de milioane de lei pentru repararea viaductului Cârcea. Contractul a...

Peste 56 de milioane de lei pentru repararea viaductului Cârcea. Contractul a fost semnat

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Sucursala Regională CF Craiova a semnat, joi, contractul de peste 56 de milioane de lei pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reconstrucție și reparare a viaductului Cârcea de pe linia de cale ferată Videle-Orșova.

Potrivit unui comunicat al CFR Infrastructură, contractul a fost semnat de SRCF Craiova cu asocierea SC Strabag SRL – SC Metabet CF SA și are o valoare de 56,46 de milioane de lei, scrie  Mediafax.

Finanțarea contractului care prevede reconstrucția și repararea viaductului Cârcea este asigurată din bugetul de stat, iar durata de implementare este de 26 de luni.

Obiectivele contractului constau în consolidarea infrastructurilor pe firele I și II, montarea tablierelor 1, 2 și 3 noi pe firul I, schimbarea suprastructurii pe firul I, lucrări la instalațiile BLA, TTR și LC, aferente firului I.

De asemenea, SRCF Craiova va aexecuta, din fonduri proprii, lucrări de reparație a tablierului nr. 1 de pe firul II al viaductului.

Viaductul de la Cârcea a fost grav afectat după deraierea unui tren de marfă, în august 2018.

CITEȘTE ȘI: Revelion în aer liber, la Slatina. Cine cântă?

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri