AcasăACTUALPlângere împotriva caricaturistului Popa Popa’s, la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

Plângere împotriva caricaturistului Popa Popa’s, la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Recunoscut la nivel mondial ca fiind cel mai rapid caricaturist, talent omologat până și în Cartea Recordurilor,  Ștefan Popa Popa’s s-ar putea alege cu o amendă de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce a declarat într-o emisiune că oltenii veniți în Timișoara au stricat orașul.

“Prin aceasta plangere/petitie, solicitam Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii sa investigheze, sa constate și sa sanctioneze conform legislatiei in vigoare afirmațiile de discriminare făcute de caricaturistul Ștefan Popa Popa’s.

Consideram ca afirmatiile publice facute de domnul Stefan Popa Popa’s supun unui tratament injust o comunitate fata de altele, care se afla in situatii egale. Situatia este agravanta, domnul Stefan Popa Popa’s este oficial Ambasadorul Cultural al Timisoarei si din aceasta functie ar trebui sa lupte pentru prevenirea si combaterea marginalizarii sociale atat in orasul Timisoara cat si la nivelul intregii tari. Stefan Popa Popa’s este o persoana publica, iar afirmatiile dansului facute la un post de televiune si preluate ulterior de presa locala au si mai mare putere in dispozitia de a discrimina”, se menționează în plângerea depusă la CNCD.

impactpress.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri