AcasăACTUALPlatforme metalice pentru colectarea selectivă a deșeurilor, în Craiova. Se începe cu...

Platforme metalice pentru colectarea selectivă a deșeurilor, în Craiova. Se începe cu centrul urbei

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Primăria Craiova vrea să cumpere 33 de module platformă supraterană pentru colectarea selectivă a deșeurilor, valoarea estimată a investiției fiind de 117.645 de lei.

Potrivit caietului de sarcini, cele 33 de module vor fi amplasate în zona centrală a municipiului Craiova. Prin achiziționarea acestor produse, spun reprezentanții Primăriei Craiova, se asigură cadrul necesar colectării selective a gunoiului.

Firma care va câștiga licitația trebuie să asigure atât modulele cât și furnizarea, transportul și montajul. Aceste module trebuie să fie confecționate dintr-un cadru metalic din profile de oțel și vor fi prinse între ele cu șuruburi. Referitor al dimensiuni, autoritățile cer, potrivit caietului de sarcini, să aibă o lungime de 1100-1200 mm, o adâncime de aproximativ 1.500 mm și o înălțime de 2.000-2.500 mm.

La ora actuală, SC Salubritate Craiova nu are în dotare astfel de module pentru colectarea selectivă a gunoiului.

Data limită pentru depunerea ofertelor, de către unitățile economice interesate, este 2 august. După semnarea contractului, firma este obligată ca în maximum 21 de zile să monteze modulele pentru care se oferă garanție de minim doi ani de al data recepției.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri