AcasăACTUALPoliția Locală din Craiova va avea mașină electrică. „Să fie exemplu pentru...

Poliția Locală din Craiova va avea mașină electrică. „Să fie exemplu pentru cetățeni”

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Parcul auto al Poliției Locale Craiova va crește, anul acesta, instituția urmând să cumpere cinci mașini noi și un autoturism electric în valoare de aproximativ 30.000 de euro.   

Așa cum primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, anunța în cadrul uneia dintre ședințele de consiliu local din acest an, mașina electrică va fi cumpărată prin Programul „Rabla Plus”.

Această achiziție, mai spunea edilul, poate fi un model pentru craioveni.

„În zonele pietonale ale oraşului, acolo unde există în continuare accesul multor maşini pentru aprovizionare, pentru intervenţii ca încet, încet să introducem numai acces de maşini electrice. Am vrut să dăm un exemplu ca maşina Poliţiei Locale în zonele pietonale, în zona centrului istoric sau parc să fie o maşină electrică pentru intervenţii rapide care să dea startul acestor accese aşa cum le vedeţi în toate capitalele europene, numai maşini electrice”, consideră Genoiu.

Conform anunțului de licitație a Poliției Locale Craiova, maşina va fi dotată cu sistem de avertizare sonoră şi luminoasă, ecotichetul obținut prin Programul Rabla Plus fiind în valoare de 45.000 de lei. Valoarea totală estimată a mașinii electrice este de 137.815 de lei.

De asemenea, Poliția Locală va mai cumpăra, potrivit unui alt anunț,  patru autoturisme dotate cu sisteme de avertizare sonoră şi luminoasă, omologate, şi unul dotat cu sistem de avertizare sonoră şi luminoasă (detaşabil), omologat.Valoarea totală estimată a celor patru maşini este de 268.907 de lei, cea de-a cincea având o valoare estimată de 70.588 de lei.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri