AcasăACTUALPolițist condamnat la trei ani de închisoare cu executare

Polițist condamnat la trei ani de închisoare cu executare

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Nicu Pasăre, fostul șef de post din comuna gorjeană Urdari, a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare, sentința fiind dată de Curtea de Apel Craiova.

Totul a început în luna august a anului 2014, atunci când frații Tauru au fost prinși la furat de lemne. Mai exact, vorbim de Bebe Rică Tauru și Puiu Tauru. Bebe Tauru a reușit să fugă, iar polițistul a reușit să-l audieze doar pe Puiu, însă până la secție l-a pierdut și pe acesta…pe drum.

Omul legii a consemnat în fals că cei doi hoți au fugit înainte să îi vadă, încercând să cadă la pace cu Rică Tauru, cerând favoruri sexuale de la concubina acestuia, care l-a și denunțat. De asemenea, în același dosar se află și frații Tauru, având de executat aceeași pedeapsă. Fostul șef de post s-a predat la Penitenciarul din Drobeta Turnu-Severin, joi seara.

radiotargujiu.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri