AcasăACTUALPolițiștii de la Postul de Poliție Dioști, verificați de superiori. IPJ Dolj...

Polițiștii de la Postul de Poliție Dioști, verificați de superiori. IPJ Dolj confirmă existența unui dosar penal pentru amenințări și violare de domiciliu

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un control la Postul de Poliție Dioști, din județul Dolj, are loc luni, după ce o tânără de 15 ani, din localitate, prietenă cu Luiza Melencu, acuză faptul că a fost amenințată de către oamenii legii, cu amenda,  din cauza apelului la 112.  

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, polițiștii Postului de Poliție Dioști au în lucru un dosar penal pentru săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi ameninţare, plângerea fiind depusă împotriva unui tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitate.

„Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public, cu privire la cele sesizate de o tânără de 16 ani, din Dioşti, în prezent, la nivelul Postului de Poliţie Dioşti se află în lucru un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi ameninţare. Plângerea a fost depusă împotriva unui tânăr de 22 de ani, din aceeaşi localitate, care la data de 4 iulie ar fi pătruns în locuinţa celei în cauză şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă”, a declarat Grădinaru.

Acesta a mai spus că șeful IPJ Dolj a dispus și un control la postul de poliție din Dioști pentru a se clarifica situația.

„Având în vedere faptul că au fost semnalate şi alte aspecte referitoare la conduita poliţiştilor care au intervenit la eveniment, în cauză, conducerea inspectoratului a dispus deplasarea la Postul de Poliţie Dioşti a şefului de secţie şi a unei echipe de control, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, care va verifica toate aspectele sesizate. Urmează ca, în funcţie de rezultatul verificărilor, să fie dispuse măsurile legale. Comportamente precum cele prezentate nu sunt tolerate la nivelul instituţiei noastre, urmând a fi dispuse măsuri drastice, în situaţia în care acestea se adeveresc”, a conchis Grădinaru.

Tânăra a apelat la sprijinul poliției, în data de 4 iulie, când fostul iubit a intrat în gospodăria acesteia, cu un briceag și a amenințat-o.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri