AcasăACTUALPompierii olteni ies în stradă şi îşi deschid porţile, de ziua lor...

Pompierii olteni ies în stradă şi îşi deschid porţile, de ziua lor (FOTO)

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Ziua Pompierilor din România este marcată, în aceste zile, în Slatina şi în mai multe localităţi din judeţul Olt.

Manifestările au început duminică, de la ora 16.00, în Parcul Tineretului din municipiul Slatina, unde au fost prezente autospecialele, accesoriile și echipamentele pe care pompierii le folosesc la intervenții, dar și ateliere de prim ajutor de bază.

„Și pentru că în acest an, Ziua Pompierilor din România, sărbătorită la 13 septembrie, coincide cu Ziua Informării Preventive, au fost și puncte de informare preventivă, în cadrul cărora cadre ale Inspecției de Prevenire și Serviciului de Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, au diseminat materiale referitoare la campaniile naţionale de educare şi informare publică derulate la nivelul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.  Activitățile s-au  încheiat cu un exercițiu spectaculos, de descarcerare și acordare a primului ajutor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Bărbat dat dispărut, găsit înecat în râul Olt. Camionul său era parcat într-o localitate din Vâlcea

În cursul zilei de azi, între orele 10.00 și 14.30, porțile pompierilor din tot județul Olt se vor deschide. Vor fi „porți deschise” și la sediile noastre din Slatina, Caracal, Scornicești, Stoenești, Balș, Vișina și Osica de Sus.

De asemenea, marți 13 septembrie, începând cu ora 12.00, pe platoul din fața Instituției Prefectului-județul Olt, se vor organiza ateliere cu  prezentări de tehnică de intervenție în parcarea instituției. La ora 13.00 se va desfășura ceremonialul militar dedicat Zilei Pompierilor din România, urmat de defilarea cadrelor ISU Olt și a tehnicii de intervenție.

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri