AcasăACTUALPremierul a anunțat că măsura compensării prețului la carburanți va fi suspendată...

Premierul a anunțat că măsura compensării prețului la carburanți va fi suspendată din ianuarie

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Măsura compensării prețului la carburanți va fi suspendată din ianuarie 2023, însă ar putea fi aplicată din nou dacă prețurile vor depăși puterea de cumpărare, declară premierul Nicolae Ciucă.

La ultima ședință de Guvern de miercuri, premierul s-a referit, printre altele, și la completarea prețului la carburanți, scrie  Mediafax.

„Dacă inițial măsura nu părea să fie una care să producă efecte, iată, la sfârșitul anului putem să constatăm că a fost o măsură bună, prețul la carburant ajungând la un nivel de dinainte ca măsura să fi fost decisă la nivelul Guvernului și trebuie să anunțăm că din 1 ianuarie ea nu va mai funcționa”, a afirmat prim-ministrul.

Decizia este de suspendare, dar Guvernul este pregătit ca, în măsura în care prețurile vor avea o evoluție care să depășească puterea de cumpărare și de susținere, să fie aplicată din nou.

CITEȘTE ȘI:  TÂRGU JIU: Mobilier nou în Piața Centrală. Avantaje pentru toți comercianții

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri