AcasăACTUALPreședintele CJ Gorj cere demisia lui Virgil Popescu, după accidentul de la...

Președintele CJ Gorj cere demisia lui Virgil Popescu, după accidentul de la Cariera Jilț Sud: „Ești inuman”

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu, cere demisia ministrului Energiei Virgil Popescu.

„Politețurile și respectul nu își mai au rostul, pentru că PNL calcă pe cadavre și târăște prin mocirlă durerea salariaților și a familiilor celor decedați, din 2019 încoace, din CE Oltenia. Drept dovadă, mesagerii lui de la Gorj mulțumesc lui Dumnezeu că nu a fost PSD la conducerea CEO, pentru că era compania în faliment. Dacă aș fi la fel de lipsit de umanitate și de scrupule, aș spune că este bine că nu am fost noi, pentru că ar fi trebuit să dăm explicații pentru morții din ultimii doi ani. Anii în care CEO a fost sub tutela PNL și sub conducerea lui Virgil Popescu. Noi am fi dat, cu siguranță, explicații! Am fi fost măcelăriți în spațiul public, huliți și înjurați de sute de oameni aduși cu autocarele la proteste”, susține președintele CJ Gorj.

CITEȘTE ȘI: Bulgar prins la vamă cu țigări de 1,5 milioane de euro ascunse între șervețele umede

Acesta spune că, în schimb, PNL, în frunte cu Virgil Popescu, aruncă vina pentru incompetența lor, tot la PSD.

„Acest ministru inuman a găsit <acarul Păun>, a găsit <vinovații> pentru tragediile de la companie. De ce? Doar pentru că a găsit înlocuitori. Alți <Mesia> călare pe cai albi, care vor minți pe toată lumea că salvează minerii și energeticienii din Gorj. Și fac asta în timp ce strigă în gura mare că noi vrem să ne impunem oamenii în CEO! Penibil și dezgustător!”, a mai scris Cosmin Mihai Popescu pe Facebook.

El spune că acestea sunt motivele pentru care Virgil Popescu trebuie să își dea demisia:

„Și nu, nu mă aștept că o să o facă. Dacă avea demnitate, bun-simț și un dram de umanitate și respect față de noi, o făcea demult. M-am convins că nu îl interesează ce se întâmplă cu Gorjul. Nu i-a păsat absolut deloc de solicitările noastre, începând cu amenajarea hidrologică de pe Jiu și terminând cu modul în care, acum, batjocorește o tragedie și profită de ea ca să mimeze că îi pasă de oamenii din CE Oltenia”.

Trei persoane au murit și 10 au ajuns la spital în urma accidentului produs marți la exploatarea minieră Mătăsari din județul Gorj.

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri