AcasăACTUALPreședintele Ford România critică stadiul lucrărilor la drumul expres Craiova-Pitești

Președintele Ford România critică stadiul lucrărilor la drumul expres Craiova-Pitești

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Președintele Ford România, Ian Pearson, a publicat un mesaj pe Facebook, în care se arată dezamăgit de cum se prezintă lucrările la drumul expres Craiova-Pitești, demarate în data de 22 mai.

Nu este pentru prima dată când Pearson susține importanța unei infrastructuri rutiere pentru zona Olteniei, acesta spunând, de fiecare dată, că acest lucru ar ajuta investitorii să se dezvolte.

„După ce am petrecut aproape o oră încercând să traversez Balşul, săptămâna trecută, am decis să verificăm progresul făcut pe noul drum expres Craiova – Pitești. În special progresul pe șoseaua de centură a Balşului. Lucrările la drumul tehnologic au început pe data de 22 mai. Atunci s-a declarat că drumul de centură va fi gata până la sfârșitul anului! După cum se poate observa din fotografiile pe care le-am făcut ieri (sâmbătă, 29 iunie, n.r.), nu s-au făcut progrese importante de la începerea lucrărilor. Nu este vital doar pentru oamenii și afacerile din Craiova ca acest drum să fie finalizat la timp. Este necesar pentru toți românii care au nevoie să folosească acest drum din zona de sud! Voi continua să monitorizez progresul. Sper că vor fi realizate angajamentele care au fost făcute“, a scris Ian Pearson pe Facebook.

Sursa foto: Facebook Ian Pearson.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri