AcasăACTUALPrinși cu droguri și un cuțit la ei. Doi tineri din Dolj,...

Prinși cu droguri și un cuțit la ei. Doi tineri din Dolj, cercetați penal

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Doi tineri din Dolj sunt cercetați penal, după ce, unul dintre ei a fost prins cu droguri asupra lui, iar celălalt având un cuțit la el.   

Potrivit Poliției Locale Craiova, duminică, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Craiova, la vederea patrulei a manifestat un comportament neobișnuit, încercând să fugă printre blocurile din zonă.

Acesta a fost imobilizat și, în urma controlului corporal, s-a descoperit un plic ce conținea materie vegetală de culoare olive, a cărei proveniență nu a putut să fie justificată.

„S-a urmat procedura specifică, fiind sesizată Brigada de Combatere a Crimei Organizate Craiova, pentru continuarea cercetărilor”, arată Poliția Locală Craiova.

De asemenea, noaptea trecută, în Parcul Nicolae Romanescu, a fost depistat un tânăr în vârstă de 32 ani, din Siliștea Crucii, ce avea asupra sa un cuțit.

„Având în vedere că portul cuțitului, în locurile special amenajate pentru agrement, constituie infracțiune, potrivit art. 372 Cod penal și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă, după întocmirea actelor penale procedurale, persoana respectivă a fost predată Secție 2 Poliția Municipiului Craiova pentru continuarea cercetărilor”, conchide Poliția Locală Craiova.

CITEȘTE ȘI: Vâlcea: O femeie a murit, după ce a fost înțepată de un bondar

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri