AcasăACTUALProcurorii din Caracal, verificaţi de Parchetul General. Se controlează toate dosarele, începând...

Procurorii din Caracal, verificaţi de Parchetul General. Se controlează toate dosarele, începând cu 2018

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Toate dosarele Parchetului Caracal, având ca obiect infracțiuni de lipsire de libertate în mod ilegal și viol vor fi verificate de magistraţi din cadrul Parchetului General, potrivit unui comunicat remis de Ministerul Public.

Este vorba despre dosarele aflate în lucru la procuror sau la poliţişti dar şi cele soluţionate, în perioada 1 ianuarie 2018 – 31 iulie 2019.

Potrivit sursei citate, controlul va fi efectuat de către procurori din cadrul Serviciului de Îndrumare și Control şi se va desfășura începând cu data de 1 august.

Procurorii din cadrul Parchetului General vor să verifice respectarea dispozițiilor privind primirea, înregistrarea, repartizarea și continuitatea în soluționarea lucrărilor și dosarelor penale.

De asemenea, vor fi verificate cauzele mai vechi de un an de la prima sesizare, aflate în lucru la procuror și la organele de cercetare penală.

Controlul vine ca urmare a cazului de la Caracal, unde două adolescente ar fi fost răpite şi ucise de un bărbat.

Primeşte ştirile, pe mail!spot_img

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri