AcasăACTUALProcurorii DNA, descindere la Poliţia Locală din sectorul condus de Clotilde Armand

Procurorii DNA, descindere la Poliţia Locală din sectorul condus de Clotilde Armand

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Procurorii DNA au făcut, joi, percheziţii la Poliţia Locală a Sectorului 1, fiind vizată conducerea instituţiei, potrivit unor surse.

Direcția Națională Anticorupție precizează, prin intermediul unui comunicat de presă, că este vorba despre infracţiuni comise în perioada 2022-2023, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică privind achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției locale.

CITEŞTE ŞI: Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, reabilitate de Primărie. Viceprimar: Îl vom reda publicului cât de repede posibil putem

„În cursul zilei de 19 ianuarie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în patru locații situate pe raza municipiului București, din care două sunt sediile unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române”, transmite DNA.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri