AcasăPOLITICĂRăspuns pentru Cumpănaşu. Senator PSD Olt: Sunt surprinsă de această afirmație, rostogolită...

Răspuns pentru Cumpănaşu. Senator PSD Olt: Sunt surprinsă de această afirmație, rostogolită în spațiul public, generată de un personaj căruia nu vreau să-i fiu partener de polemică

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Senatorul PSD de Olt, Siminica Mirea, i-a răspuns miercuri, printr-o postare pe Facebook, unchiului Alexandrei Măceşanu, Alexandru Cumpănaşu, care a cerut audierea tuturor parlamentarilor din judeţ cu privire la existenţa unor clanuri mafiote şi legătura acestora cu anumiţi lideri politici.

Siminica Mirea spune că „rațiunea trebuie să învingă”, iar „instituțiile statului trebuie să explice”

„Cel care se pretinde unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, solicită audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la: «rețelele de crimă organizată (…), cu privire la orice informație pe care aceștia o dețin în acest moment, cu privire la rețelele de crimă organizată, trafic de persoane și trafic de organe (…)». Țin să precizez că, personal, în activitatea publică desfășurată în calitate de senator al României, cât și de pe poziția de persoană fizică, nu mă încadrez în ceea ce sugerează, extrem de grav, laconic și generalist, sursa citată. Nu am participat la nicio numire publică în posturile de conducere, atât la nivel județean, cât și la nivel central, a unor persoane, fie apropiate acestor cercuri de influență, fie și din afara acestora. Îmi exercit atribuțiile conferite de lege în limitele legale și cu o măsură continuă și atentă asupra normelor de bun simț”, spuen Siminica Mirea.

Parlamentarul oltean reclamă faptul că există persoane care se promovează cu ajutorul tragicului eveniment din Caracal.

„Sunt dispusă să particip la orice fel de audiere în sensul invocat, pentru eliminarea oricăror suspiciuni, dar nu pentru a da satisfacție unei/unor persoane aflate în campanie de promovare, într-un context tragic, dat de situația de la Caracal. Aș fi așteptat din partea numitului Alexandru Cumpănașu un telefon, măcar, pentru a discuta direct, înainte de a formula acuzații grave, generale și nefondate. Sunt surprinsă, tristă și consternată de această afirmație, rostogolită în spațiul public, generată de un personaj căruia nu vreau să-i fiu partener de polemică”, a mai spus senatorul Mirea.

Mai mult, Siminica Mirea spune că este dispusă să renunţe la orice demnitate publică, dacă acuzele lui Cumpănaşu se vor adeveri.

„Eu, în susținerea celor de mai sus, sunt dispusă să renunț la orice funcție publică, în măsura în care, prin absurd, s-ar dovedi, fie și un procent nesemnificativ, din gravele acuzații. Îl întreb pe Alexandru Cumpănașu dacă este dispus să procedeze la fel, în cazul în care nu are susținere pentru cele afirmate?!”, a conchis Siminica Mirea.

Alexandru Cumpănașu a depus, marţi, o solicitare la Parchetul General în care vrea audierea tuturor parlamentarilor de Olt cu privire la clanurile din județ.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri