AcasăEDUCAŢIERată de promovare a examenului de Bacalaureat de 32,17 % în județul...

Rată de promovare a examenului de Bacalaureat de 32,17 % în județul Dolj

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Rata de promovare a examenului de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie, în județul Dolj, este de 32,17%, 285 de candidați, dintr-un total de 1.088, obținând medii peste 6.

Potrivit ISJ Dolj, acestea sunt rezultatele înainte de depunerea contestațiilor.

„Reamintim că 886 candidați au fost prezenți și 202 candidați au fost absenți. 1 candidat afost eliminat din examen. Contestațiile pot fi depuse/transmise astăzi, 31august, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere”, a menționat purtătorul de cuvânt al ISJ Dolj, Nicoleta Lițoiu.

Rezultatele înregistrate după soluționarea contestațiilor vor fi anunțate vineri.

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ: recunoașterea/echivalarea/susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale; susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea; obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.

CITEȘTE ȘI: Dolj: Un nou protest la Școala Gimnazială Filiași. Profesorii și părinții elevilor nu sunt de acord cu schimbarea directorului

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri