AcasăACTUALRăzboi în Ucraina, ziua a 21-a | Primarul Kievului anunță un atac...

Război în Ucraina, ziua a 21-a | Primarul Kievului anunță un atac fără precedent al armatei ruse

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un atac fără precedent al armatei ruse a fost anunţat de primarul Kievului pentru următoarele ore. Civilii sunt sfătuiţi să se adăpostească în buncăre, iar militarii să lupte fără milă împotriva soldaţilor ruşi.

Miercuri dimineață, președintele Zelenski a cerut din nou Occidentului să creeze o zonă de excludere aeriană, scrie Antena3.

”Vă rog să înțelegeți cât de important este pentru noi să închideți spațiul aerian în fața rachetelor și avioanelor Rusiei. Sper că puteți să sporiți eforturile! Trebuie să faceți mai mult pentru a-i opri pe ruși!, pentru a proteja Ucraina!”.

Regiunile de la periferia Kievului au fost puternic atacate noaptea trecută. Un asalt fără precedent al armatei ruse, de 35 de ore, a fost anunțat de primarul orașului. Armata rusă a deschis focul asupra civililor, fără milă.

Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi anunţă că trei milioane de oameni au părăsit Ucraina de la începutul războiului şi până acum.

Potrivit Poliţiei Române de Frontieră, de la declanşarea acestei crize, până la data de 14.03.2022, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 425.786 de cetăţeni ucraineni.

Pentagonul spune că trupele ruseşti continuă să facă progrese slabe pe teren în Ucraina, la 20 de zile de la începutul invaziei, relatează BBC.

Dar mai multe oraşe mari sunt lovite de bombardamente puternice, potrivit unui înalt oficial american din domeniul apărării. Convoiul care se deplasează spre Kiev rămâne la aproximativ 20 de km în afara capitalei, unde oficialul a spus că civilii se confruntă din ce în ce mai mult cu atacuri.

CITEȘTE ȘI: Armata din România, dotată cu drone. Buget de peste 300 de milione de euro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri