AcasăACTUALRisipă de timp și bani într-un sat din Dolj. Ciment turnat direct...

Risipă de timp și bani într-un sat din Dolj. Ciment turnat direct pe iarbă, în curtea unei grădinițe din localitate

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Lucrările de asfaltare sau cele de reabilitare a locurilor de joacă se fac, în două localități din județul Dolj, fără a se respecta procedura de lucru, fapt confirmat de imaginile apărute în mediul on-line. Astfel, dacă la Seaca de Câmp asfaltul se toarnă direct pe pământ, în localitatea Moțăței, stratul de ciment se pune direct peste iarbă, lucrările având loc în curtea unei grădinițe din localitate.

Fotografiile cu muncitorii care lucrează de zor la amenajarea unui teren în incinta unei grădinițe din localitatea Moțăței, județul Dolj, vin la câteva ore după ce alte imagini cu utilajele care toarnă asfalt direct pe pământ, la Seaca de Câmp, au stârnit reacții pe paginile de Facebook.
Oamenii au observat procedura de lucru, întrebând despre stratul de pietriș care se pune înainte de a se turna cel de ciment. Despre acest strat vor întreba și reprezentanții Primăriei Moțăței, marți, când vor merge în teren, muncitorii urmând să explice modul de lucru.
- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri