AcasăACTUALS-a redeschis Stâna Ștefanu de pe Transalpina

S-a redeschis Stâna Ștefanu de pe Transalpina

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Stâna Ștefanu de pe Transalpina a devenit în ultimii ani cel mai cunoscut loc din zona montană a județului Gorj, săptămâna această fiind redeschisă pentru noul sezon. 

Stâna Ștefanu de pe Transalpina este situată la kilometri buni de orice așezare umană, în mijlocul naturii, pe cea mai înaltă șosea din România: Transalpina.

Transalpina s-a redeschis mai târziu anul acesta (pe 4 iunie, mai exact n.red.), așa că și băcița Marioara s-a pregătit așa cum trebuie ca să își primească oaspeții. Deja primii turiști au petrecut clipe minunate la cea mai cunoscută stână din țara noastră, Stâna Ștefanu-denumirea venind de la muntele pe care este așezată. Ca să fie demnă de oamenii care îi calcă pragul, băcița Marioara Băbu le pregătește turiștilor noi surprize an de an.

„Anul ăsta îi așteptăm cu surprize multe. O să le pregătesc celor care vin la Stâna Ștefanu celebrul tocan de oaie sau de vită, brânza de la Stâna Ștefanu, bulz ciobănesc cu cârnați, tocan din carne de oaie și carne de vită, telemeaua de oaie va fi nelipsită! Am făcut și o prelată personalizată pe acoperiș ca să se vadă stâna din depărtare! Așteptăm cu drag turiștii pe Transalpina, este cea mai frumoasă șosea din România”, a spus băcița Mărioara Babu de la Stâna Ștefanu.

Anul trecut, băcița Mărioara a înregistrat la OSIM stâna și preparatele pentru care a devenit celebră în toată țara.

Zeci de mii de persoane din țară și străinătate au venit anul trecut pe la Stâna Ștefanu, mulți se vor întoarce anul acesta, căci sunt cuceriți de ospitalitatea băciței, care este și o bucătăreasă desăvârșită.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri