AcasăACTUALScurgeri de gaze de la un vagon cu propilenă, în Gara Caracal....

Scurgeri de gaze de la un vagon cu propilenă, în Gara Caracal. Populaţia, avertizată prin Ro-Alert să evacueze pe o rază de doi kilometri

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Scurgeri de propilenă au fost detectate în Gara Caracal, în dreptul unei unităţi militare, populaţia din zonă fiind avertizată prin sistemul Ro-Alert să evacueze pe o rază de doi kilometri.

Mesajele prin Ro-Alert au fost emise de două ori, o dată la ora 21.30 şi o dată la 23.50.

„Atenţie! Scurgeri de substanţe periculoase în dreptul UM 1256 Caracal (zona gară), luaţi măsuri de evacuare şi autoprotecţie până la minim 2 km, nu folosiţi flacără sau foc deschis”, sună mesajul.

Reprezentanţii ISU Olt au confirmat că există un vagon care ar putea prezenta scurgeri.

„În urma unui apel la Numărul Unic 112 au fost anunțate scurgeri de substanțe periculoase dintr-un vagon al unui tren aflat în zona Gării CFR Caracal, încărcat cu propilenă. A fost trimis mesaj prin sistemul RO-ALERT pentru o rază de aproximativ doi kilometri față de vagon, pentru evacuare și autoprotecție. La fața locului se află patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj CBRN ( Chimic, Biologic, Radiologic, Nuclear ) și patru autospeciale pentru primă intervenție.Trenul este format din douăzeci de vagoane, toate încărcate cu propilenă„, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri