AcasăACTUALSorina rămâne la familia Săcărin | Decizia Curţii de Apel Craiova

Sorina rămâne la familia Săcărin | Decizia Curţii de Apel Craiova

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins, joi, cererea de revizuire a dosarului de adopție internațională în cazul Sorinei.

Astfel, Sorina va rămâne la familia Săcărin. După aflarea deciziei, aproximativ 30 de persoane care se aflau în faţa sediului Curţii de Apel Craiova au început să vocifereze puternic, anterior fiind paşnici.

Procesul a fost amânat, miercuri pentru astăzi, instanţa solicitând o serie de noi documente.Fetiţa a fost luată cu mascaţii la finele lunii iunie din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, după ce copila a fost înfiată de o familie din America.

Momentul în care mascaţii au intrat în casă şi au luat fetiţa a fost filmat de familia care a crescut-o.

În imagini se observă cum copila refuză să meargă cu oamenii legii şi strigă „mami, nu vreau să plec!”. Imediat după ce fetiţa a fost luată din casă a apărut un val de nemulţumiri, oamenii fiind supăraţi de faptul că fetiţa a fost luată împotriva voinţei ei.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri