AcasăACTUALSpitalul Târgu Jiu continuă cu programul de primire a pachetelor pentru pacienții...

Spitalul Târgu Jiu continuă cu programul de primire a pachetelor pentru pacienții internați. Vizitele încă nepermise

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu anunță că încă nu este permisă vizitarea pacienților internați în secții, aparținătorilor legali ai acestora recomandându-li-se să respecte programul de ridicare a pachetelor.

Purtătorul de cuvânt al istituției, Mihaela Țicleanu, spune că acest program este afișat la intrările în unitatea medicală.

Astfel, se pot duce pachete în intervalele orare 08:00 – 09:00, 11:00 – 12:00 și 19:30 – 20:30, de luni până duminică.

„Apelăm din nou la bunăvoința aparținătorilor și înțelegerea lor și sperăm să conștientizeze că nerespectarea acestui program poate duce la perturbarea activității personalului de pe secții. De asemenea, nerespectarea acestui program duce și la diminuarea timpului alocat îngrijirii pacienților și a timpului destinat procesului de curățenie și dezinfecție”, a precizat Țicleanu.

De comun acord cu medicii șefi de secție, conducerea unității medicale a stabilit și un program orar în care aparținătorii pot discuta telefonic despre starea rudelor internate.

„De asemenea, rugăm aparținătorii să înțeleagă că a fost stabilit un interval orar în care medicii să le poată răspunde la telefon tocmai pentru a le permite acestora să își facă treaba și să îngrijească pacienții”, a completat purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu.

Aparținătorii pot suna prin centrala telefonică a Spitalului – 0253.242.515 –zilnic în intervalul orar 13:00 – 15:00.

În ceea ce privește Secția Boli Infecțioase, se poate suna, zilnic, în intervalul orar 12:00 – 14:00, la numărul de mobil 0741151253.

Pentru a afla care este starea de sănătate a pacienților internați la Compartimentul ATI-COVID, aparținătorii pot suna zilnic, în intervalul orar 11:30-13:30, la numărul de mobil 0744571760.

CITEȘTE ȘI: Emil Moţ: În aprilie vom inaugura prima parcare puzzle 

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri