AcasăADMINISTRAŢIEStrada Vintilă Vodă din Slatina, închisă de luni, pentru lucrări la reţeaua...

Strada Vintilă Vodă din Slatina, închisă de luni, pentru lucrări la reţeaua de apă şi canal

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Strada Vintilă Vodă din Slatina se închide, începând de luni, pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare şi extindere a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt, în perioada 2014-2020”.

Potrivit Companiei de Apă, în prima etapă se va închide temporar strada Vintilă Vodă de la intersecţia cu strada George Poboran până la intersecţia cu strada Vederii.

În etapa a doua, se va realiza închiderea temporară a străzii Vintilă Vodă, de la intersecţia străzii Vederii cu strada Basarabilor.

Pe strada Vintilă Vodă se vor desfăşura următoarele lucrări: conducta de aducţiune SP Bălcescu – Crişan: aducţiune str. Vintilă Vodă cu o lungime de 3.713 metri, reabilitare/deviere reaţea de distributie – PEID PE 100 PN10 SDR17, De140mm, L=479m, cămine de vane, branşamente.

Lucrările se vor executa în etape.

„Dăm startul investițiilor pentru modernizarea și extinderea reţelelor de apă și canal din municipiul Slatina. Cetățenii municipiului, autoritățile locale și noi am așteptat demararea acestui proiect important care va însemna îmbunătățirea calității apei și eliminarea problemelor de turbiditate.  Pe strada Vintilă Vodă este o lucrare complexă și împreună cu reprezentanții Poliției Rutiere, constructorul a stabilit un plan pentru devierea circulației. Pe toată perioada desfășurării acestor lucrări, vom avea strazi închise temporar, întreruperi ale alimentării cu apă pe care le vom anunța din timp și alte probleme care sunt inevitabile atunci când vorbim de astfel de lucrări mari. De aceea, fac apel la cetățenii municipiului Slatina să înțeleagă această situație. De aceste investiții vom beneficia cu toții și ele constribuie la dezvoltarea comunității noastre”, a explicat Cătășin Ușurelu, director general Compania de Apă Olt.

Alte lucrări care se vor executa în municipiul Slatina, în cadrul proiectului cu finanțare europeană ”Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt, în perioada 2014-2020”:

 

 • –       Reabilitare conducte de aductiune L= 30,28km
 • –         Retele apa:
 • –         Reabilitare/deviere retele de distributie apa L=26,04km
 • –         Extindere retea de distributie apa potabile L= 10,10km
 • Retea de canalizare menajera
 • –         Extindere retele canalizare menajera L= 23,71km
 • –         Deviere/reabilitare  retea canalizare menajera L= 0,58km
 • –         Statii de pompare apa uzata si conducte de refulare
 • Statii de pompare apa uzata existente, care necesita reabilitare (SPAU1-Alice Botez, SPAU2-Manastirii, SPAU3-Arcului, SPAU4-Eugen Ionescu) – 4buc
 • Statii de pompare apa uzata proiectate SPAU1÷SPAU22 – 22buc
 • Conducte refulare L=7,132km
- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri