AcasăACTUALStrăzi din centrul Craiovei, închise pentru evenimentului „The Artist Awards”

Străzi din centrul Craiovei, închise pentru evenimentului „The Artist Awards”

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Reprezentanții Primăriei Municipiului Craiova anunţă că, începând cu data de 17 septembrie, ora 19:00, până la data de 20 septembrie, ora 06:00, pentru desfăşurarea evenimentului „The Artist Awards” ce va avea loc în Piața Mihai Viteazul, se va închide circulaţia rutieră pe mai multe străzi din centrul municipiului. 

Conform autorităților locale, străzile pe care nu vor mai circula mașinile sunt Popa Şapcă; A.I. Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia cu str. Romul și Unirii, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.

„În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, acestea vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere”, anunță Primăria Craiova.

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum șia vehiculelor care transportă persoane cu handicap.

CITEȘTE ȘI:

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri