AcasăACTUALStudenții amenință cu proteste

Studenții amenință cu proteste

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Intenția Ministrului Finanţelor – Eugen Teodorovici de a limita numărul de călătorii gratuite cu trenul, dar şi acordarea gratuităţilor în funcţie de criterii precum vârsta sau performanţele şcolare nemulțumește persoanele vizate, astfel încât, studenții se pregătesc de protest.

Studenții nu sunt de acord cu eliminarea/restrângerea gratuității pe CFR de către același partid, care în primul rând le-a și acordat-o, demonstrând prin aceasta că a fost doar un cadou electoral nefast”, se arată într-un eveniment promovat pe Facebook.

Unul dintre organizatori, Vlad Chelu, spune că va încerca, alături de Liviu Petrina, președinte executiv al PCG, să finalizeze demersurile pentru organizarea protestului.

Manifestarea va avea loc în ziua de duminică, 21 iulie, între orele 18.00-20.00, în Piața Universității, la fântâna de la Arhitectură. Conform organizatorilor, protestul este autorizat.

Studenții consideră că gratuitatea la transportul feroviar intern acordată studenților înmatriculați la o formă de învățământ cu frecvență la instituțiile de învățământ superior acreditate a reprezentat una dintre cele mai bune inițiative puse în aplicare care au facilitat incluziunea socială a studenților.

realitatea.net

Primeşte ştirile, pe mail!spot_img

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri