AcasăACTUALTeodorovici: "Colegii mei vor avea o viață grea"

Teodorovici: „Colegii mei vor avea o viață grea”

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Preşedintele Executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, sâmbătă, că trebuie să fie intrasigent cu membrii partidului şi ai Guvernului. El a afirmat că miniştrii vor avea o viaţă grea şi că aceştia vor trebui să respecte lucrurile pe care şi le asumă.

„Trebuie să schimbăm anumite lucruri şi noi în felul nostru de a fi, şi în partid, dar şi la nivelul guvernării. Colegii mei miniştrii vor avea o viaţă grea. Acum, şi ca preşedinte Executiv, am această obligaţie faţă de partid, faţă de dumneavoastră, de guvern şi în primul rând pentru ţară. Să fim intrasigenţi cu ai noştri, cu noi. Miniştrii îşi asumă anumite lucruri şi trebuie să le facă la ziua şi la ora la care şi-a asumat acest lucru.

Nu trebuie să avem niciun fel de îngăduinţă pentru cineva care vrea să fie ministru, dacă înţelege ce înseamnă această funcţie. E cam greu, dar se lucrează în acest sens şi sper să vedem şi efectele imediate, altfel vor veni alţii care vor înţelege acest lucru”, a declarat Eugen Teodorovici, la Târgu Mureş.

El a adăugat că primarii trebuie să vorbească mai mult despre realizări.

„Trebuie să coborâm printre oameni. E o primă mare greşeală că ne-am rupt, că am plecat de lângă oameni. Poate funcţiile, puterea şi scorurile ne-au făcut să fim altfel decât ar fi trebuit să fim, lângă oameni. Trebuie să vorbiţi de realizări, doamne şi domni primari, în afara partidului nostru pentru a face oamenii să vadă clar ce am făcut noi şi ce au făcut alţii. Acest partid este cel care a făcut pentru ţară”, a subliniat Teodorovici.

mediafax.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri