AcasăACTUALTITULARIZARE 2019. Trei candidați eliminați, în Dolj, pentru fraudă

TITULARIZARE 2019. Trei candidați eliminați, în Dolj, pentru fraudă

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Trei candidați care au participat, miercuri, la examenul de titularizare, în județul Dolj, au fost eliminați din concurs după ce au fost prinși că voiau să copieze. Din totalul celor înscriși pentru a susține testarea, 151 de dascăli au absentat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Dolj, Nicoleta Lițoiu, cei trei dascăli eliminați pentru fraudă susțineau examen la educație fizică și sport, altul pentru un post de educator și cel de-al treilea candidat pentru un post de învățător.

„Astăzi, s-a desfășurat concursul național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea 2019. În urma desfășurării concursului, în județul Dolj s-au centralizat următoarele date: 970 candidați înscriși, 918 candidați validați, 665 prezenți, 151 absenți și trei eliminați pentru fraudă (educație fizică și sport, învățământ preșcolar, învățământ primar), 99 candidați retrași (94 din motive personale, 5 din motive medicale)”, a menționat Lițoiu.

Afișarea rezultatelor inițiale se va face în data de 23 iulie, urmând ca înregistrarea contestațiilor la inspectoratele școlare și transmiterea acestora la centrele de evaluare să aibă loc în perioada 23-24 iulie.

Rezolvarea contestațiilor se va face 24-29 iulie, iar pe 30 iulie se comunică rezultatele finale.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri