AcasăACTUALTransportatorii ilegali de persoane lăsați fără certificatele și plăcuțele de înmatriculare ale...

Transportatorii ilegali de persoane lăsați fără certificatele și plăcuțele de înmatriculare ale mașinilor

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Șoferii prinși de către polițiștii doljeni, la sfârșitul săptămânii trecute, că făceau transport ilegal de persoane, pe mai multe rute din județ, au rămas fără  certificatele şi plăcuţele de înmatriculare ale mașinilor.

Potrivit reprezentantului IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, acțiunea a vizat, în principal, ieșirile orașe.

„S-a acţionat în principal la ieşirile din oraşe, pe rutele: DN 6B Craiova-Melineşti, DN 6 Craiova-Radomir, DN 55 Craiova-Rojişte, DN 65 Craiova- Pieleşti, dar şi în alte zone din judeţ. Din totalul de 128 de sancţiuni aplicate la sfârşitul săptămânii trecute, 12 au vizat conducători auto care efectuau transport neautorizat de persoane. În toate cazurile au fost retrase certificatele şi plăcuţele de înmatriculare, fiind dispusă imobilizarea vehiculului”, a declarat Grădinaru.

Și poliţiştii olteni au retras certificatele de înmatriculare şi au reţinut plăcuţele de înmatriculare de la şapte autovehicule folosite la transport neautorizat de persoane.

Primeşte ştirile, pe mail!spot_img

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri