AcasăACTUALUn bărbat din Ucraina a încercat să intre în România la volanul...

Un bărbat din Ucraina a încercat să intre în România la volanul unei mașini furate

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un ucrainean a fost prins de vameșii români când a încercat să intre în România pe la Punctul de Trecere Negru Vodă, la volanul unei mașini de lux, care figura ca fiiind furată din Italia, aceasta fiind și în bazele de date ale INTERPOL.

Potrivit Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră au descoperit două autoturisme în valoare de aproximativ 200.000 lei, care erau căutate de către autoritățile din alte state.

Într-unul dintre cazuri, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat pentru verificările de frontieră, sâmbătă, un cetățean ucrainean, la volanul unui autoturism marca BMW. Polițiștii de frontieră au făcut un control amănunţit al mașinii. Astfel au constatat că maşina figurează ca bun furat, în bazele de date INTERPOL.

Într-un alt caz, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au descoperit în posesia unui cetățean român în vârstă de 22 de ani, un autoturism marca BMW, care figura în bazele de date ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autoritățile din Italia.

Ambele autoturisme, evaluate la aproximativ 200.000 lei, au fost confiscaet la sediul Gărzii de Coastă, pentru continuarea verificărilor, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

CITEȘTE ȘI: Tânăr dintr-o comnă din Gorj, cercetat după ce a încălcat măsura arestului la domiciliu și a plecat la barul din sa

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri