AcasăACTUALUn sirian și un turc, care voiau să intre ilegal în țară,...

Un sirian și un turc, care voiau să intre ilegal în țară, prinși la Frontiera Calafat

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Un cetățean sirian și un cetățean turc, care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși într-un ansamblu rutier, au fost depistați, noaptea trecută, la Frontiera Calafat

La Vama Calafat s-a prezentat, noaptea trecută, pentru a intra în ţară un cetățean turc, în vârstă de 41 de ani, care conducea un ansamblu rutier.

Acesta transporta, conform documentelor prezentate, role de cablu metalice, pe ruta Turcia – Polonia.

În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au observat faptul că, deasupra șnurului asigurator, în interior, prelata era secționată.

„Având în vedere acest aspect, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în interior au fost descoperite ascunse două persoane de sex masculin. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoanele depistate sunt un cetățean turc, în vârstă de 30 de ani și un cetățean sirian, în vârstă de 22 de ani. Aceștia au declarat că s-au urcat în autocamion, fără știrea șoferului, într-o parcare din apropierea Punctului de Frontieră Edine, de pe teritoriul Turciei”, arată Poliția de Frontieră.

Călătoria acestora a fost întreruptă și conform protocolului româno-bulgar, cele două persoane ascunse, șoferul și mijlocul de transport au fost preluați de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

CITEȘTE ȘI: Țigarete și substanțe dopante cu grad de mare risc, descoperite într-un camion la Vama Bechet

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri