AcasăACTUALUn val de viscol, ninsori şi frig pune stăpânire pe mare parte...

Un val de viscol, ninsori şi frig pune stăpânire pe mare parte din ţară

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Agenţia Naţională de Meteorologie a emis cinci avertizări de vreme rea, fenomenele vizate fiind viscol, ninsori şi frig.

Astfel, a fost emis un Cod Galben valabil în perioada 04 februarie, ora 11:00 – 05 februarie, ora 20:00, care vizează viscol și ninsori moderate cantitativ. Sunt afectate zonele de munte.

CITEŞTE ŞI: O porţiune din autostrada A1 Sebeş-Turda, prăbuşită

Un alt Cod Galben ce vizează intensificări ale vântului este valabil în perioada 04 februarie, ora 11:00 – 05 februarie, ora 06:00. Zone afectate: Banat, Crișana și jumătatea de vest a Transilvaniei.

Cod Galben a fost emis şi pentru perioada 04 februarie, ora 20:00 – 05 februarie, ora 20:00, fiind vizate intensificări ale vântului, perioade cu viscol și transport de zăpadă. Avertizarea este valabilă pentru jumătatea de sud a Moldovei, jumătatea de est a Munteniei și Dobrogea.

Totodată, a fost emis şi un Cod Portocaliu de viscol puternic, valabil în perioada 04 februarie, ora 20:00 – 05 februarie, ora 20:00. Zone afectate: în Carpații Meridionali la peste 1800 m altitudine.

Codul Portocaliu de intensificări susținute ale vântului și viscol este valabil în perioada 05 februarie, ora 02:00 – 05 februarie, ora 20:00. Zone afectate: zona litoralului, mai accentuate în zona județului Constanța.

„Facem precizarea că este posibil sa fie luată inclusiv decizia de a se restricționa (închide) circulația rutieră pe anumite sectoare de drum în cazul în care nu se pot asigura condiții de circulație în siguranță”, transmite Compania de Drumuri.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri