AcasăACTUALVIDEO | Concert fără spectatori la Târgul de Crăciun din Calafat. Artista...

VIDEO | Concert fără spectatori la Târgul de Crăciun din Calafat. Artista filmată în timp ce se adresează unui public imaginar

spot_img
spot_img
- Advertisement -

O artistă care a susţinut un concert fără spectatori, la Târgul de Crăciun din Calafat, a devenit virală pe reţelele sociale, după ce, în timp ce cânta, îndemna persoanele să ridice mâinile în aer.

Atraşi de îndemnul continuu al cântăreţei, cele trei, patru persoane are se aflau în zonă s-au apropiat şi au început să filmeze scenele amuzante.

În imagini se poate observa cum nimeni nu se află la Târgul de Crăciun din Calafat, cu atât mai puţin în zona scenei pe care tânăra artistă performa.

În timpul show-ului, artista se poate auzi în timp ce îi îndeamnă pe oameni să ridice mâinile în aer şi să facă atmosferă.

CITEȘTE ȘI: România va extinde cel mai mare depozit de gaze din ţară. Proiect derulat cu fonduri europene

Clipurile video, postate pe reţelele sociale, au devenit în scurt timp virale, iar comentariile nu au întârziat să apară: „O dedicaţie pentru prietenii mei imaginari!”.

 

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri